Όροι και προυποθέσεις αγορών

α)Εγγραφή ή Σύνδεση: για την εγγραφή ή σύνδεση σας απαιτείται ονοματεπώνυμο, διεύθυνση  αλληλογραφίας, τηλέφωνο επικοινωνίας & email. Οι πληροφορίες αυτές είναι άκρως εμπιστευτικές & διατηρούμε μόνο το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε το email σας για ενημέρωση νέων προϊόντων ή προσφορών. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις, αρκεί να μας το γνωρίσετε στο email: Info@e-claire.gr.

β) Παραγγελία :Υποβάλλεται μέσω συμπλήρωσης & αποστολής της φόρμας παραγγελίας αφού έχετε συμφωνήσει, επιλέγοντας το πεδίο  "όροι & προϋποθέσεις αγορών".    Η παραγγελία θεωρείται ληφθείσα από την στιγμή που ο πελάτης έχει λάβει ενημέρωση με την ένδειξη ότι έγινε καταχώρησή της.               

γ)Παράδοση :  Μπορεί να γίνει είτε με παραλαβή από το φυσικό κατάστημα χωρίς έξοδα μεταφοράς & αντικαταβολής, είτε με αποστολή στον τόπο που ορίζει ο πελάτης δείχνοντας στον εξωτερικό συνεργάτη-μεταφορέα την επιβεβαίωση-κωδικό παραγγελίας. Ο χρόνος παράδοσης είναι ο συμφωνημένος εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας οπότε θα γίνει το συντομότερο δυνατόν & πάντα με ενημέρωση σας.  Για παραγγελίες  45 ευρώ & άνω σας κάνουμε δώρο τα έξοδα μεταφοράς.       

δ)Δικαίωμα υπαναχώρησης: Ο πελάτης μπορεί αν απλά  άλλαξε γνώμη να επιστρέψει τα προϊόντα εντός δεκατεσσάρων ημερών από την παραλαβή τους με την προϋπόθεση ότι αφ' ενός  θα επιβαρυνθεί τα έξοδα  αποστολής & εκείνα της επιστροφής & αφ' ετέρου τα προϊόντα θα είναι στην άριστη κατάσταση που του παραδόθηκαν.

ε) Πληρωμή :  i) για την αποστολή στο χώρο σας : με αντικαταβολή  & χρέωση μεταφορικών έως το ποσό αγορών των 45ευρώ.

 ii) για την παραλαβή από το φυσικό κατάστημα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

Τροποποίηση των όρων  : To e-claire.gr στην πορεία λειτουργίας του ίσως χρειαστεί να ανανεώσει ή βελτιώσει κάποιον από τους όρους & προϋποθέσεις αγορών. Οι επισκέπτες παρακαλούνται να βλέπουν περιοδικά προς ενημέρωση τους τις σχετικές σελίδες.