Σχετικά με μας

"Καλώς ήρθατε" στο ηλεκτρονικό κατάστημα "e-claire", το οποίο είναι η καινούρια  δημιουργία του βιβλιοπωλείου "Το Ρόδι". Τούτο το βιβλιοπωλείο είναι το παιδί της αγάπης μου για τον άπειρο, μα συνάμα τόσο κοντινό κι όμορφο κόσμο των βιβλίων! 

Στην αρχή λοιπόν σαν παιδί αυτό το βιβλιοπωλείο,  αγάπησε πιο πολύ τι άλλο..., αυτό που του ταίριαζε καλύτερα, τα παιδικά βιβλία.

Βιβλία βραβευμένα, παραμύθια πολλά, ιστορίες  να σε κάνουν να γελάς με την καρδιά σου,  να συγκινήσε κάποιες, σπαζοκεφαλιές  να ξύνεις το κεφάλι κι άλλα... πολλά.

Διαλεγμένοι ένας-ένας οι τίτλοι, κάποια που μπορούμε τα δραματοποιούμε κιόλας! Α!! ο αυθορμητισμός των παιδιών στις εκδηλώσεις μας  είναι "ατόφιο χρυσάφι"!

Εφοδιάστηκε βέβαια και  με τα βιβλία των ενηλίκων, τα ξενόγλωσσα, τα βοηθήματα από  όλους τους εκδοτικούς οίκους, Πατάκης, Μεταίχμιο, Σαββάλας, Ψυχογιός, Διάπλαση, Διόπτρα, Ίκαρος, Παπαδόπουλος, κλπ,  επίσης επιλεγμένα με προσοχή κι αγάπη. 

Ακολούθησαν τα παιχνίδια, Playmobil,  Green Toys, Δεσσύλας, Lego, 4M, Animal Planet, BigJigs, Little Tikes, FisherPrice, Mattel, Hasbro κλπ. 

Προστέθηκαν τα σχολικά -χαρτικά Polo, Scag, Maped, Milan, Pilot, FaberCastell, Staedler, Edding, κλπ.

Τέλος, ήρθαν και οι συλλογές των δώρων όπως Santoro Gorjuss, Santoro KoriKummi,  Hello  Kitty,  Kimmidol, Verity Rose, Lavor, Hlias G, κλπ.  

Το τετράπτυχο της ύπαρξης του προσπαθεί να είναι : ανακάλυψε, δημιούργησε, χαμογέλασε, ζήσε με αγάπη!! 

 Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε, θα χαρούμε  να σας εξυπηρετήσουμε!